Maak een keuze uit ons assortiment kerstbomen. Wij bieden u Nordmann gezaagd en Nordmann in pot. Alle bomen zijn met aandacht door ons zelf geselecteerd.
Selecteer een bezorgdatum naar keuze. Wij leveren vanaf 24 november. Op de avond voor uw bezorging, ontvangt u een tijdslot waarin uw kerstboom bezorgd zal worden. Op de dag zelf krijg u een berichtje wanneer de bezorgers uw kant op komT Wanneer u voor 15 uur een bestelling plaatst, kunnen wij uw kerstboom de volgende dag nog bezorgen.
Wij leveren de boom tot in de woonkamer of kantoor. En als u wilt hebt de bezorger met het neerzetten op de plek waar de kerstboom komt te staan.

Bezorgen

Het laten bezorgen van uw kerstboom kent veel gemak. Woont u op de vierde verdieping? Is er geen lift? Geen probleem. Wij bezorgen uw kerstboom tot in uw woonkamer.

In uw bestelling kunt u een bezorgdatum aangeven. Op de avond voor uw de bezorging krijgt u een tijdslot van 3 uur waarbinnen u uw kerstboom kunt verwachten. Wanneer de bezorger bij u in de buurt is, ontvangt u een berichtje: Nu kunt u de bezorger volgen. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Wij leveren uw kerstboom altijd tot op de plek waar u de kerstboom wilt hebben en vertrekken pas wanneer u tevreden bent. We bezorgen kerstbomen van 24 november tot en met 23 december. In Amsterdam.

Ophaalservice

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kerstboom weer op te halen na de kerst. Wij hebben hiervoor een speciale ophaalservice. Hierbij halen we de boom op en laten we de ruimte weer netjes en schoon achter. U kunt de ophaalservice selecteren bij uw bestelling.

 

Vragen die wij vaker krijgen

Bezorging

Kerstboom