06 83259197 Locaties Mail ons Whatsapp ons
Maak een keuze uit ons assortiment kerstbomen. Wij bieden u Nordmann gezaagd, Nordmann in pot en Dennebomen. Alle bomen zijn met aandacht geselecteerd.
Selecteer een bezorgdatum naar keuze. Wij leveren vanaf 25 november. Op de dag van de bezorging ontvangt u een tijdslot waarin uw kerstboom bezorgd zal worden.
Wij leveren de boom tot in de woonkamer of kantoor. Ook dit jaar werken wij volgens de corona maatregelen en dragen een mondkapje.

Bezorgen

Het laten bezorgen van u kerstboom kent veel gemak. Woont u op 4 hoog? Is er geen lift? Allemaal geen probleem. Wij bezorgen uw kerstboom tot in uw woonkamer. Ook dit jaar hanteren wij de corona regels en drage een mondkapje

In u bestelling kunt u een bezorgdatum aangeven. Op de dag van de bezorging krijgt u een tijdslot van 2 uur waarin u uw kerstboom kunt verwachten. Wanneer de bezorger bij u in de buurt, ontvangt  u een berichtje.. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven .

Wij leveren uw kerstboom altijd tot op de plek waar u de kerstboom wilt hebben en vertrekken pas wanneer u tevreden bent. We bezorgen kerstbomen van 25 november t/m 23 december. In Den Haag en omgeving                                                                    

Ophaalservice 6 januari (handig voor bedrijven)

Wij bieden ook de mogelijkheid uw kerstboom weer te komen ophalen na de kerst. Wij hebben hiervoor een speciale ophaalservice. Hierbij halen we de boom op en laten we de ruimte weer netjes en schoon achter.