06 83259197 Locaties Mail ons Whatsapp ons

Grote bomen

Grote Kerstbomen
Wilt u dit jaar een echt grote kerstboom voor uw winkelstraat, stadsplein, hotel of gewoon in uw achtertuin?

Ervaring
Tjallings Kerstbomen bezorgd en plaatst al jarenlang naar volle tevredenheid grote kerstbomen in Amsterdam maar ook daarbuiten. Jaarlijks maken wij veel klanten blij met het leveren van hele grote kerstbomen. Net als bij onze ‘kleine’ kerstbomen doen wij de selectie zelf. Onze plantage in Denemarken is gespecialiseerd in grote kerstbomen. Teler Herning Overgaard kweekt al 40 jaar met veel toewijding deze reuze.  De grote kerstbomen zijn leverbaar in hoogten variërend van 4 tot 12 meter

Plaatsen
Het plaatsten, verlichting en versieren van grote kerstbomen is een vak appart. Tjalling’s Kerstbomen ontzorgt; wij selecteren uw grote kerstboom en zorgen ervoor dat deze volgens afspraak geplaatst wordt op de door u aan te geven locatie.


Offerte
De kosten van een grote kerstboom worden bepaald door de wensen die u als klant heeft. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben voor elk budget een passend aanbod. Zo kunt u uw kerstboom ook zelf ophalen, maar natuurlijk kunnen wij ook het volledige pakket bieden.
U kunt hiernaast alvast aangeven om welke lengte het gaat, en welke service u van ons verlangt. Wij zullen dan contact met u opnemen voor de verdere details.